Voor personeel

Voor personeel

Wat wij kunnen bieden

Meer kans op werk, meer kans op uren, meer kans om u te profileren bij diverse beveiligingsbedrijven waardoor de kans op een vaste baan aanzienlijk zal toe zal nemen.

Wat doen wij?

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar, wij hebben er voor gekozen geen beveiligings-werkzaamheden uit te gaan voeren in eigen beheer, maar ons te richten op u als beveiliger.


In de inmiddels 30 jaar dat wij ons bewegen in de beveiligingswereld hebben wij een landelijk netwerk op kunnen bouwen en zijn wij de samenwerking aangegaan met beveiligingsbedrijven van groot tot klein. Deze beveiligingsbedrijven hebben steeds vaker behoefte hebben aan goed, (tijdelijk) personeel, U misschien?


Mochten wij tot een samenwerking komen dan bieden wij u een 0 uren overeenkomst voor bepaalde tijd waarbij uw inzet wordt bepaald door de aanvragen van de diverse beveiligingsbedrijven die wij binnenkrijgen. Op deze wijze bent u niet meer afhankelijk van het werkaanbod van slechts 1 enkele werkgever, maar kunt u werken op de momenten dat u beschikbaar bent. Uw mogelijkheden om meer uren in de particuliere beveiliging te werken worden hiermee enorm vergroot en u kunt zich profileren bij diverse beveiligingsbedrijven.


Uiteraard kan het zo zijn dat u al een 0 uren overeenkomst heeft getekend bij een beveiligingsbedrijf, geen probleem.
Wij kunnen dit voor u afstemmen met uw huidige werkgever. Uw huidige werkgever blijft, indien u dit wenst, uw eerste opdrachtgever, slechts op het moment dat hij voor u geen werkaanbod heeft en u toch aan de slag wilt doen wij een aanbod op u mits wij aanbod van werk hebben.

Geïnteresseerd?

Bent u na het lezen van dit bericht geïnteresseerd en wenst u nadere informatie, stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar administratie@servlex.nl , u hoort dan snel van ons.